Persondatapolitik

Generelt

Betway er en del af Betway Limited (herefter omtalt som ”Betway”), som forpligter sig til at beskytte og respektere dit privatliv. Betway følger alle de gældende persondatalove. Hvis du er i tvivl om, hvordan vi håndterer eller bruger de personlige oplysninger, som du giver os, er du velkommen til at sende eventuelle spørgsmål til dk-support@betway.com.

Indsamling af oplysninger

Under registreringsprocessen, og når du efterfølgende bruger din Betway-konto, vil specifikke personoplysninger (“personoplysninger”) blive indsamlet, heriblandt for- og efternavn, fødselsdato, kreditkortoplysninger, bopælsadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse, telefonnummer eller øvrige kontaktoplysninger.

Betway kan indsamle og opbevare oplysninger om online kommunikation, transaktioner foretaget gennem siden samt detaljer om dit besøg på siden. Vær også opmærksom på, at korrespondance og telefonsamtaler kan blive lagret og benyttet i forbindelse med træning.

For at beskytte både dig og os, benytter vi tredjepartstjenester, der hjælper os med at afgøre, om vi skal acceptere transaktioner fra PCere, mobiltelefoner eller andre apparater, der kan benyttes til at besøge vores hjemmeside. Tredjepartstjenesterne tjekker om disse apparater har været associeret med falske indbetalinger eller bedrageri i fortiden, som for eksempel indberettede sager om identitetstyveri, misbrug af kampagner eller bedrageri med betalingskort.

Personlige oplysninger vil blive behandlet i overensstemmelse med dine rettigheder, og vil kun blive indhentet til et specifikt og lovligt formål, og opbevaret på sikker vis.

Videregivelse af personoplysninger

Betway giver den finansielle institution, som du brugte ved registrering af din konto, tilladelse til at videregive oplysninger om dig, såfremt Malta Gaming Authority (herefter omtalt som ”MGA”), eller Gambling Commission (herefter omtalt som ”GC”) anmoder om dette i forbindelse med din spilleaktivitet. Vi vil videregive personlige oplysninger efter påbud fra en offentlig myndighed og/eller i det omfang, vi er forpligtet til i henhold til gældende love. Personlig information kan blive videregivet til spillemyndigheder eller relevante sportssammenslutninger, hvor der er mistanke om match-fixing eller brud på sportsregulationerne. Vi videregiver også oplysninger, hvis det findes nødvendigt for at håndhæve gældende vilkår og betingelser.

For at kontrollere og bekæmpe svindel, accepterer du, at vi kan videregive dine personlige oplysninger til relevante tredjeparter, heriblandt Address Verification Service (AVS) samt andre parter, hvis dette findes nødvendigt. Hvor vi har rimelig grund til at mistænke uregelmæssigheder på en konto, forbeholder vi os ret til at videregive personlige oplysninger til relevante autoriteter.

Dertil, såfremt vi sælger hele eller en del af vores virksomhed, sælger eller overfører alle eller nogle af aktiverne, involveres i en fusion, opkøb eller overdragelse af virksomhed, eller i tilfælde af konkurs, kan vi videregive og overføre dine personlige oplysninger til en køber, overtagende part eller anden tredjepart, som er involveret i transaktionen. I sådanne tilfælde vil du via e-mail eller en meddelelse på vores hjemmeside få forklaret, hvad dine muligheder er i forbindelse med dine personlige oplysninger, og du vil ligeledes få oplyst identiteten af den nye databehandler, som i dette tilfælde bliver ansvarlig for håndteringen af dine personlige oplysninger

Kunderelationsstyring og markedsføringsmateriale

Betway forbeholder sig ret til at bruge personoplysninger i forbindelse med kunderelationsstyring og/eller i markedsføringshenseende eller videregive dem til trejdeparts partnere med det formål at markedsføre Betways tjenester til dig. Du kan afmelde dig fra markedsføringsmateriale under registreringen og/eller afmelde dig fra markedsføringsmateriale når som helst efter registreringen ved at kontakte os på dk-support@betway.com.

Vores hjemmeside kan fra tid til anden indeholde et link til og fra vores partnernetværker, annoncører og associerede selskaber. Vær opmærksom på, at disse hjemmesider kan have deres egne persondatapolitikker, og vi tager intet ansvar for disse. Sørg venligst for, at du tjekker disse politikker omhyggeligt, inden du indsender dine personoplysninger, da vi ikke kan gøres ansvarlig for disse politikker.

Ændringer i personoplysninger

Du har ret til at bede om indsigt i, hvilke oplysninger, vi har registreret om dig, og du har derudover ret til at ændre og/eller slette forkerte og/eller upassende oplysninger, medmindre vi ved lov er forpligtet til at opbevare disse oplysninger.

Henvendelse herom skal ske til support på dk-support@betway.com. Vedhæft venligst billedlegitimation.

Cookies

Du accepterer, at vi fra tid til anden kan placere cookies på din enhed, for at gemme oplysninger (såsom brugernavn, adgangskode, andre personlige oplysninger, e-mail-adresse, teknisk information om dit apparat så som modellen og dets IP-addresse) for at udnytte funktionaliteten og funktionaliteten på vores hjemmeside, og for at tillade at din browser identificerer dig som bruger. Dette bevirker, at du ikke behøver at genindtaste sådanne oplysninger, hver gang du besøger Betway. Disse cookies kan ikke anvendes til at køre programmer eller give din computer virus, og de are tildelte cookies vil være unikke for dig. De kan kun læses af den/de webserver, der placerede cookierne på dit apparat.

Det primære formål med cookies på vores hjemmeside, enten af os eller vores valgte partner(e), er at: lade dig spare tid og muliggøre fremtidig adgang til hjemmesiden; identificere hvordan brugere navigerer vores hjemmeside, så vi kan forbedre vores tjeneste, indhold og effektivitet af vores kommunikation; indsamle og dele data om apparater, for at opdage og forhindre apparater forbundet med bedrag og hvidvask af penge; identificere uregelmæssigheder ved konti og apparater, og forhindre falske indbetalinger og misbrug af vores kunders konti og vores tjenester.

Opbevaring af personoplysninger

De oplysninger, som vi indsamler fra dig, kan blive overført til og opbevaret hos en destination uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (“EØS”). De kan også blive behandlet af medarbejdere, som arbejder uden for EØS, og som arbejder for os eller en af vores leverandører. Disse medarbejdere kan blandt andet være involveret i ekspedering af dine ordrer, behandling af dine betalingsoplysninger og levering af kundeservice.

Ved at indsende dine personoplysninger under registreringsprocessen, accepterer du, at vi kan overføre, lagre og behandle dine personoplysninger som nævnt ovenfor. Vi vil tage alle de nødvendige skridt for at sikre, at dine oplysninger bliver behandlet sikkert og i overensstemmelse med denne persondatapolitik. Ved modtagelse af dine personoplysninger, vil strenge procedurer og sikkerhedsforanstaltninger blive brugt, for at forhindre uautoriseret adgang, og for at sikre personoplysningernes integritet og tilgængelighed.

Kommunikation og afmelding

Ved at registrere en spilkonto eller en øvelseskonto, giver du dit samtykke til, at vi kan kontakte dig igennem alle former for kommunikationsmidler (hvad enten det er skriftligt eller verbalt, inklusive e-mail, telefon og SMS).

Ønsker du at afmelde dele eller alle former for kommunikation, bedes du venligst klikke på afmeldingslinket i vores tilbudsmails eller kontakte os på dk-support@betway.com.

Spillerbeskyttelse og ansvarligt spil

Oplysninger om yderligere forholdsregler, Betway har i forbindelse med at beskytte spillerne, samt ansvarligt spil, kan findes i vores sektion om spillerbeskyttelse

Sidst opdateret: 20.07.2016 kl. 11.00 GMT.