Sekretesspolicy

Allmänt

Betway drivs av Betway Limited (hänvisad som Betway härefter), som har till plikt att skydda och respektera din integritet. Betway uppfyller alla regler och lagar för dataskydd och sekretess. Om du har frågor angående hur vi hanterar eller använder dina personliga uppgifter du förser oss med, var vänlig kontakta oss på se-support@betway.com.

Insamling av information

När du registrerar dig och när du senare är inloggad på ditt konto hos Betway, samlar vi in dina personuppgifter, som inkluderar bland annat förnamn, efternamn, födelsedatum, kontokortsdetaljer, personlig adress, email adress, telefonnummer eller annan kontaktinformation.

Betway kan samla in och lagra information från kommunikation via internet, transaktioner och besök på webbsidan. Observera även att samtlig kommunikation och telefonsamtal kan spelas in i utbildningssyfte.

För att skydda både dig och oss så använder vi tjänster från tredje part för att hjälpa oss att avgöra om vi ska acceptera transaktioner från datorer, mobiler och andra enheter som används för att besöka vår hemsida. Tjänsterna från tredje part kontrollerar om enheterna tidigare har använts för bedrägeri eller missbrukats för transaktioner såsom identitetsstöld, missbrukande av erbjudanden eller kreditkortsbedrägeri.

Alla personuppgifter som samlas in behandlas i enlighet med dina rättigheter, de erhålls endast för ett specifikt och lagligt syfte och förvaras på ett säkert sätt.

Utlämnande av information

Betway kommer att auktorisera det finansinstitut som du använde när du registrerade ditt konto, för att förse information om dig till Lotteri- och spelnämnden på Malta (hänvisad som MGA härefter) eller Gambling Commission (hänvisad som GC) angående din spelaktivitet, om så skulle behövas. Vi kommer at lämna ut personuppgifter när detta efterfrågas av någon lotteriövervakning (inklusive, för undvikande tvivel av GC och MGA och/eller enligt någon bestämmelse i gällande lag. Personuppgifter kan komma att delas med tillsynsmyndigheter eller relevanta idrottsorganisationer där det finns misstanke om inblandning i uppgjorda matcher eller brott mot idrottsregler. Vi kommer också lämna ut information som behövs för att upprätthålla våra användarvillkor som anges i våra regler och villkor.

Du godkänner till att vi behåller rätten att överlämna dina personuppgifter till tredje part, som inkluderar så kallade adressverifieringstjänster och andra parter, för ertappande och kontroll av bedrägeri. Vi förbehåller även rätten att lämna ut personuppgifter till relevanta parter, om vi på rimliga grunder misstänker att det sker olaga gärningar som involverar ett konto.

Om vi skulle sälja alla, eller delar av vår företagsverksamhet, sälja eller överföra några eller samtliga tillgångar, är involverade i en sammanslagning, förvärv eller överlåtelse av företag, eller i händelse av konkurs, kan vi lämna ut och överföra dina personliga uppgifter till en köpare, förvärvande partner eller annan tredje part inblandad i transaktionen. I sådana fall kommer du att få ett email eller bli meddelad via vår hemsida som förklarar dina alternativ angående din personliga information och identitet för den nya dataprocessen som ansvarar för att hantera din personliga information.

Kundrelationshantering (CRM) och Marknadsföringsmaterial

Betway förbehåller sig rätten till att använda personliga uppgifter för CRM / marknadsföringssyften samt att förse partners med dessa med anledning av marknadsföringstjänster från Betway till dig. Du kan välja att inte ta emot någon marknadsföring, reklam eller kampanjer vid registrering och/eller avbeställa all marknadsföringsmaterial som tas emot när som helst efter det att ditt konto har skapats, genom att kontakta oss på sv-support@betway.com.

Ibland kan vår webbsida innehålla länkar till våra partnernätverk, annonsörer och affiliatenätverk. Observera att dessa parter har sina egna sekretessvillkor och att vi inte tar något ansvar över dessa. Se till så att du kontrollerar deras sekretesspolicy noggrant innan du överlämnar några personuppgifter, eftersom vi inte kan ta ansvar för våra partners policys.

Korrigering av inkorrekta uppgifter

Du kan begära tillgång till dina personuppgifter för att rätta eller radera inkorrekta uppgifter, såvida inga spelregleringar inte kräver att vi behåller denna information om dig.

För att kunna få tillgång till dina personuppgifter, måste du lämna in en förfrågan tillsammans med identitetsbevis till sv-support@betway.com.

Cookie / ActiveX

Du samtycker till att vi ibland placerar cookies på din enhet för att spara information (så som användarnamn, lösenord, emailadress och andra personliga uppgifter, teknisk information om enheten och IP-adress) för att du ska kunna ta del av alla hemsidans funktioner och tjänster och så att din webbläsare kan identifiera dig som en användare. Det gör att du inte behöver fylla i dina inloggningsuppgifter varje gång du loggar in på Betway. Dessa cookies kan inte användas till att köra program eller ge din dator virus och är unika för bara dig. De kan bara läsas av de(n) webbserver som placerade cookien på din enhet.

Huvudsyftet med cookies på vår hemsida är att, antingen direkt från oss eller från våra utvalda partners kunna spara tid åt dig och förenkla din access till vår hemsida, identifiera hur människor rör sig genom våra sidor för att kunna förbättra våra tjänster, vårt innehåll och vår kommunikation, samla ihop data om enheter för att kunna förhindra bedrägeri och pengatvätt, identifiera avvikelser i konton och enheter samt upptäcka och förhindra bedrägliga transaktioner och missbruk av våra kundkonton och våra tjänster.

Lagring av personuppgifter

De uppgifter vi får av dig, kan överföras och lagras på en plats utanför det Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES). Dina uppgifter kan även komma att behandlas av personal som arbetar utanför EEA, som arbetar för oss eller för en av våra leverantörer. Denna personal är involverade i att fullfölja din beställning, behandling av dina betalningsuppgifter och tillhandahållande tjänster.

Genom att fylla i dina personuppgifter när du registrerar dig, godkänner du till denna överföring, lagring och bearbetning. Vi vidtar alla åtgärder för att försäkra dig om att dina uppgifter är skyddade i enlighet med vår sekretesspolicy och de krav som ställs av gällande dataskyddslagar.

Kommunikation och avregistrering

När du registrerar ett konto hos oss, samtycker du till att vi kan kontakta dig via bland annat email, telefon och SMS vid ärenden rörande ditt konto.

Om du inte vill att vi kontaktar dig, var vänlig klicka på avregistreringslänken i email från oss, eller kontakta oss på sv-support@betway.com.

Skyddspolicy för kunder

För mer information om åtgärder som tas av Betway för att skydda dess kunder, var vänlig se vår policy för ansvarsfullt spelande och vår skyddspolicy

Senast uppdaterad: 20/07/2016 kl. 11.00 GMT.